Nieuwsbericht

Boekenmarkt Oldenzaal 2011

Geplaatst door admin op januari 7, 2012 in Algemeen
Boekenmarkt Oldenzaal 2011

Een heerlijk zonnetje, enthousiaste boekhandelaren en voldoende publiek, dat waren de ingrediënten voor een geslaagde boekenmarkt op het horecaplein in Oldenzaal op 23 oktober 2011.

Maanden aan voorbereiding gingen er aan vooraf, van het zoeken naar een geschikte datum, tot de promotie campagne. Zo was evenementenbureau Fleeve een aantal dagen voor de boekenmarkt nog live te horen bij Radio Accent FM.

Spannend was het om meerdere redenen. Zo zit je op 23 oktober laat in het buitenseizoen, voor veel handelaren was dit dan ook de laatste buiten boekenmarkt. Tevens was het de eerste keer sinds jaren dat de boekenmarkt werd georganiseerd. Bewust werd gekozen voor een koopzondag omdat er dan al veel mensen in de stad lopen.

’s Morgens met het opbouwen van de boekenmarkt was het nog alles behalve warm, maar toen vanaf 12 uur de zon heerlijk scheen waren de terrassen ook al lang vol.

Het publiek had massaal de weg naar Oldenzaal gevonden, evenementenbureau Fleeve kon dan ook tevreden zijn over het aantal bezoekers het eerste jaar. Vele bezoekers wisten in Oldenzaal het boek te vinden waar ze al zolang naar opzoek waren, of gewoon een heerlijk boek voor de wintermaanden die voor de deur staat.

Al met al waren er alleen maar zeer tevreden gezichten. De handelaren verkochten goed, de terrassen zaten lekker vol en als organisatie kijk je dan met een goed gevoel naar de markt.

De boekhandelaren wilden zich dan ook direct inschrijven voor de markt van volgend jaar. Evenementenbureau Fleeve zal de boekenmarkt zeker een vervolg gaan geven.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>