Nieuwsbericht

Boekenmarkt Oldenzaal koninginnedag 2012

Geplaatst door merijn op januari 12, 2012 in Algemeen
Boekenmarkt Oldenzaal koninginnedag 2012

Voor de tweede keer op rij is evenementenbureau Fleeve betrokken bij de organisatie van de boekenmarkt op 30 april in Oldenzaal. Vorig jaar wist Fleeve 22 kramen te verhuren, voor 2012 heeft de organisatie als doel om tijdens deze, al jaren erg succesvolle en gezellige boekenmarkt, rond de 30 kramen bezet te krijgen.

Door het prachtige weer was de editie van 2011 een groot succes en gaven veel handelaren al aan ook in 2012 van de partij te willen zijn. Dit jaar gaat Fleeve er alles aan doen om ook de editie van 2012 eveneens succesvol te laten verlopen. Zo wil men graag een taxateur toevoegen aan de boekenmarkt, dit geeft iets extra’s en past goed bij een boekenmarkt.

Naast de boekenmarkt zijn er tal van andere activiteiten in het centrum van Oldenzaal. Zo is er onder andere een vrijmarkt voor kinderen en zijn er verschillende muzikale optredens.

De boekenmarkt zal net als voorgaande jaren plaatsvinden op de Ganzenmarkt tussen 11 uur en 18 uur. ’s Morgens zal er een defilé gehouden worden en zal de burgermeester de bezoekers toespreken.

Kom dus op 30 april naar de Ganzenmarkt in Oldenzaal om daar dat boek te vinden waarna u al zolang op zoek was.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>