Nieuwsbericht

Brocantemarkt Oldenzaal

Geplaatst door merijn op maart 16, 2012 in

Naast de streekproductenmarkt organiseert evenementenbureau Fleeve eveneens een brocantemarkt in de tuin naast het Palthehuis.

In 2013 werd deze markt 2 maal gehouden, en met succes. Niet alleen de bezoekers waren erg enthousiast, ook de deelnemers waren erg tevreden over deze markt. Daarom heeft evenementenbureau Fleeve ook besloten om ook in 2014 twee maal een brocantemarkt te organiseren. We bouwen de tuin weer helemaal om en u waant zich voor even in Frankrijk.
Ongeveer 25 kramen staan er opgesteld waar voor iedereen wat bij zal zitten. Bent u dus op zoek naar een mooie tafeltje in brocante stijl, of naar een paar prachtige accessoires? Kom danĀ een bezoek brengen aan deze gezelligeĀ brocantemarkt.
Tevens zal er op deze markt (net als voorgaande jaren) een taxateur aanwezig zijn. Hij zal kunnen bepalen wat de waarde is van uw artikel. Altijd al willen weten wat de waarde is van het product dat u al zolang thuis heeft staan? Neem het gerust mee, de taxateur zal er samen met u naar kijken.

Natuurlijk bieden wij u ook weer de mogelijkheid om heerlijk op het terrasje te zitten met een kop koffie.
De brocantemarkt zal in 2014 worden georganiseerd op
Zaterdag 24 mei
Zaterdag 23 augustus

Beide markten zullen plaatsvinden in de Palthetuin tussen 10 en 16 uur.

Lijkt het u leuk om deel te nemen aan een van deze brocantemarkten? laat het ons dan even weten via info@fleeve.nl

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>