Onze werkwijze

Fleeve-oprichter Merijn Tijhuis was van mening dat er te weinig werd gedaan aan het organiseren van (grote) publieksevenementen in de regio. Daarom begon hij zelf zijn ideeƫn te ontwikkelen en werd evenementenbureau Fleeve opgericht. Fleeve staat voor flexibele evenementen. Het maakt niet uit wat voor een evenement: een braderie, opening, boekenmarkt, grote sportdag of meetings voor uw bedrijf, Fleeve organiseert het allemaal.

Fleeve is gericht op het organiseren van evenementen in samenwerking met verschillende gemeenten, VVV’s en andere instellingen. Fleeve is betrokken bij de gehele organisatie van de evenementen. Daarnaast zal Fleeve tijdens de evenementen een coƶrdinerende rol bekleden.

Alle evenementen worden vooraf tot in detail besproken met de opdrachtgevers. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Voor de publieksevenementen zal Fleeve zich eveneens bezig houden met de marketingstrategie. Waar kunnen wij het beste promoten en op welke manier. Wij zijn een creatief team dat altijd streeft naar nieuwe ontwikkelingen. Samen met de opdrachtgever zorgen wij voor een topevenement.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via de contactpagina


merijn-boekenmarkt