Nieuwsbericht

Boekenmarkt Groote Markt wederom druk bezocht

Geplaatst door merijn op september 17, 2012 in Algemeen

Voor het 3de jaar op rij was evenementenbureau Fleeve verantwoordelijk voor de organisatie van de boekenmarkt op de Groote Markt in Oldenzaal. In 2013 werd dit jaarlijkse evenement gehouden op zondag 20 oktober.

De twee voorgaande edities waren al een groot succes. Het evenementenbureau, eerder betrokken bij de organisatie van verschillende boekenmarkten en streekproductmarkten wist een jaar geleden dan ook al dat dit een vervolg moest krijgen.

Er stonden dit jaar zelfs wat meer kramen op het horecaplein dan voorgaande jaren, namelijk 38. Daarmee zat het plein goed vol. “Mensen zijn altijd op zoek naar juist dat ene boek dat nog ontbreekt in hun collectie”, aldus Merijn Tijhuis van evenementenbureau Fleeve. De Groote Markt, gelegen midden in het centrum van Oldenzaal leent zich ideaal voor een boekenmarkt. Samen met de koopzondag zorgen we voor een gezellig evenement. En op een van de vele terrasjes kunnen bezoekers genieten van een heerlijke kop koffie of een lekkere lunch.
Wederom was het evenement een groot succes, ondank dat de zon pas laat echt doorbrak liepen de eerste echte boekliefhebbers al vroeg over de markt. De handelaren waren nog niet eens helemaal klaar met het indelen van de kramen of de eerste boeken waren al verkocht. En die trend zette zich de hele dag door. De mensen stroom vanuit alle hoeken van de regio bleef maar komen.

Terrassen begonnen lekker vol te raken en zo werd het wederom een geslaagd evenement. Voor de boekhandelaren een perfecte verkoopdag. Alle deelnemers hebben dan ook al weer aangeven ook volgend jaar graag weer naar Oldenzaal te komen.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>