Nieuwsbericht

Levende standbeelden winkelcentrum In den Vijfhoek

Geplaatst door merijn op februari 22, 2012 in Algemeen

Naast de organisatie van de boekenmarkt op de Ganzenmarkt was evenementenbureau Fleeve op 30 april ook verantwoordelijk voor de organisatie van de levende standbeelden in winkelcentrum In den Vijfhoek. Door de vele bezoekers in de stad werden beide evenementen een groot succes.

Voor het eerst waren er in winkelcentrum In den Vijfhoek meerder levende standbeelden te bewonderen, onder andere het ”Vrijheidsbeeld” een “Nar” en “Bloemenpracht”

Het programma begon om 12.00 uur, in het centrum van Oldenzaal waren al veel activiteiten begonnen waardoor het lekker druk was in de straten. De levende standbeelden stonden iedere ronde 40 minuten bij een van de ingangen van het winkelcentrum en hadden direct veel bekijks.

Zo werden er vier rondes gedaan met tussendoor een kleine pauze ronde. Prachtig was het om te zien dat naast de kinderen ook de ouders lang bleven staan om de levende standbeelden te bewonderen. Iedereen genoot van een prachtig evenement.

Om 16.30 was de laaste ronde voorbij en konden we terug kijken op een zeer geslaagde dag. Zowel de bezoekers, de levende standbeelden en de ondernemers hebben kunnen genieten van dit theater. Volgend jaar komen de levende standbeelden dan ook zeker terug naar het winkelcentrum.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>