Nieuws overzicht

Streekproductenmarkt Oldenzaal

Geplaatst door merijn op januari 22, 2013 in

Ieder jaar organiseert evenementenbureau Fleeve in de maanden April tot en met September een streekproductenmarkt in de Palthetuin. Deze prachtige tuin ligt in het centrum van Oldenzaal en leent zich uitstekend voor het organiseren van markten.

In opdracht van het naastgelegen  Historisch museum het Palthehuis is evenementenbureau Fleeve in 2012 begonnen met enkele markten. Al snel was er vraag naar meer structuur en werd er besloten om de markt iedere maand te organiseren (iedere 3de zaterdag van de maand)

Tijdens deze markt kan de bezoeker genieten van alles wat Twente te bieden heeft. Denkt u bijvoorbeeld aan heerlijke ambachtelijk brood, lekkere verse groente, en verschillende soorten vlees. Ook mogen de zelfgemaakt snoepjes niet ontbreken. Eigenlijk te veel om op te noemen. U moet dit gewoon een keer meegemaakt hebben.
Tevens is er op de markt plek om even lekker op een terrasje te zitten en te genieten van de prachtige locatie. iedere maand wordt er gezorgd voor muzikanten.

Natuurlijk bent u ook in 2014 weer welkom op de streekmarkt in Oldenzaal. Zet daarom alvast de volgende data in uw agenda
Zaterdag 19 april
Zaterdag 17 mei
Zaterdag 21 juni
Zaterdag 19 juli
Zaterdag 16 augustus
Zaterdag 20 september

Alle markten zijn tussen 10 en 16 uur geopend.

Heeft u ook interesse om deel te nemen aan de streekmarkt in Oldenzaal? Laat het ons weten via info@fleeve.nl

Boekenmarkt Groote Markt wederom druk bezocht

Geplaatst door merijn op september 17, 2012 in Algemeen

Voor het 3de jaar op rij was evenementenbureau Fleeve verantwoordelijk voor de organisatie van de boekenmarkt op de Groote Markt in Oldenzaal. In 2013 werd dit jaarlijkse evenement gehouden op zondag 20 oktober.

De twee voorgaande edities waren al een groot succes. Het evenementenbureau, eerder betrokken bij de organisatie van verschillende boekenmarkten en streekproductmarkten wist een jaar geleden dan ook al dat dit een vervolg moest krijgen.

Er stonden dit jaar zelfs wat meer kramen op het horecaplein dan voorgaande jaren, namelijk 38. Daarmee zat het plein goed vol. “Mensen zijn altijd op zoek naar juist dat ene boek dat nog ontbreekt in hun collectie”, aldus Merijn Tijhuis van evenementenbureau Fleeve. De Groote Markt, gelegen midden in het centrum van Oldenzaal leent zich ideaal voor een boekenmarkt. Samen met de koopzondag zorgen we voor een gezellig evenement. En op een van de vele terrasjes kunnen bezoekers genieten van een heerlijke kop koffie of een lekkere lunch.
Wederom was het evenement een groot succes, ondank dat de zon pas laat echt doorbrak liepen de eerste echte boekliefhebbers al vroeg over de markt. De handelaren waren nog niet eens helemaal klaar met het indelen van de kramen of de eerste boeken waren al verkocht. En die trend zette zich de hele dag door. De mensen stroom vanuit alle hoeken van de regio bleef maar komen.

Terrassen begonnen lekker vol te raken en zo werd het wederom een geslaagd evenement. Voor de boekhandelaren een perfecte verkoopdag. Alle deelnemers hebben dan ook al weer aangeven ook volgend jaar graag weer naar Oldenzaal te komen.

 

Brocantemarkt Oldenzaal

Geplaatst door merijn op maart 16, 2012 in

Naast de streekproductenmarkt organiseert evenementenbureau Fleeve eveneens een brocantemarkt in de tuin naast het Palthehuis.

Lees meer »

Levende standbeelden winkelcentrum In den Vijfhoek

Geplaatst door merijn op februari 22, 2012 in Algemeen

Naast de organisatie van de boekenmarkt op de Ganzenmarkt was evenementenbureau Fleeve op 30 april ook verantwoordelijk voor de organisatie van de levende standbeelden in winkelcentrum In den Vijfhoek. Door de vele bezoekers in de stad werden beide evenementen een groot succes.

Lees meer »

Page 1 of 212»