Nieuwsbericht

Pannavoetbal in de Heurne

Geplaatst door admin op januari 7, 2012 in Algemeen
Pannavoetbal in de Heurne

Op zaterdag 9 juli was het dan eindelijk zover. Na weken van voorbereiding stond vandaag het eerst panna voetbal evenement in de Heurne op het programma.
Op de hoek met de Oldenzaalsestraat liet evenementenbureau Fleeve ‘s morgens een panna kooi neerleggen. Bij panna voetbal is het de bedoeling dus men de bal bij de tegenstander door de benen speelt. Wanneer dit is gelukt is de tegenstander knock out en komt het volgende 2-tal in het veld. Ook door het scoren van doelpunten kan men de wedstrijd beslissen, bij 2 doelpunten is het spel over. Wie wordt de Panna koning van Enschede?

Terwijl de organisatie nog aan het opbouwen was stonden de eerste deelnemers al klaar om te beginnen. Om 12 uur was de aftrap met een demonstratie van freestyle voetbalster Kathy Vije. Met opzwepende muziek wist zij het winkelend publiek enthousiast te maken om deel te nemen. Na de demonstratie betraden de eerste kinderen het veld en sprong het enthousiasme er van af. De kleine regenbui die Enschede rond 14 uur passeerde zorgde zeker niet voor minder fanatisme.

Tussen de wedstrijden door gaf Kathy Vije nog een aantal Freestyle voetbal clinics waar vele kinderen aan mee konden doen. Een fotograaf was de hele dag aanwezig om alle momenten vast te leggen. Foto print shop zorgde er voor dat de foto’s gratis werden uitgedeeld aan de kinderen. Zo kreeg iedereen na een geslaagde dag een aandenken mee voor thuis.

Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door de ondernemers in de Heurne, te weten, Running Center Enschede, Bertus Workel, Mago koopjeshuis, Hemmers beeld en geluid, Pets Place, Juwelier Wadi, Intersport Schuurman, Eufraat Food, Tuttitalia,Foto Print shop, Happy Smoker, het Onderdelenhof, juwelier Wissink, Eko Plaza en Marbe Hairstylisten.

Samen met de ondernemers zal evenementenbureau Fleeve ook de komende maanden een aantal evenementen organiseren in de Heurne.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>