Sjeng Schalken tennist in Hengelo

Sjeng Schalken tennist in Hengelo
HENGELO – Voormalig toptennisser Sjeng Schalken heeft zaterdag 25 september een tennisclinic verzorgd op de kunstgrasbanen van Tennisclub Groot Driene.
Op uitnodiging van hoofdsponsor Intersport Megastore konden ongeveer 50 personen deelnemen aan een gevarieerd programma. De voormalige nummer 11 van de wereld én halve finalist van de US open en Wimbledon was flink op dreef. Hoogtepunt van de dag was natuurlijk een persoonlijk duel van de deelnemers met Sjeng Schalken. Voorzitter Marcel Elferink: “Voor zowel de jeugd als de senioren was het een echte uitdaging zich met hun idool te meten.” Het bestuur kijkt dan ook met zeer veel voldoening terug op deze geslaagde middag. Elferink: “Gelet op de zeer vele positieve reacties kunnen we gerust stellen dat we vandaag één van de mooiste tennisdagen in de historie van onze club hebben mogen beleven!”
Bron: deweekkrant.nl

Zie ook

  • Sorry, there are no similar entries for this work.

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>