Pannavoetbal in de Heurne

Pannavoetbal in de Heurne

Een heerlijk zonnetje, enthousiaste deelnemers en een paar spectaculaire demonstraties van freestylevoetbalster Kathy Vije, dat waren de ingrediënten voor een geslaagd panna voetbal evenement in de Heurne afgelopen zaterdag.

“Het fanatisme was op de gezichten van de kinderen af te lezen. Zij stonden dan ook al vroeg in hun sportkleding klaar om er maar op tijd bij te zijn”, aldus Merijn Tijhuis van evenementenbureau Fleeve, en verantwoordelijk voor de organisatie.

“We hebben bewust gekozen om ook twee keer een freestylevoetbalclinic te geven aan de kinderen omdat de kinderen dan lekker bezig zijn. De kinderen kregen allemaal een bal waarmee zij de kunstjes konden oefenen. De meeste kinderen namen het zo snel op dat ze al snel een bal in de nek konden leggen. De kinderen wilden zelf doorgaan toen wij om vijf uur begonnen met afbouwen.”

 

Bron: deweekkrant.nl

Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>