Nieuwsbericht

Streekproductenmarkt Oldenzaal

Geplaatst door merijn op januari 22, 2013 in

Ieder jaar organiseert evenementenbureau Fleeve in de maanden April tot en met September een streekproductenmarkt in de Palthetuin. Deze prachtige tuin ligt in het centrum van Oldenzaal en leent zich uitstekend voor het organiseren van markten.

In opdracht van het naastgelegenĀ  Historisch museum het Palthehuis is evenementenbureau Fleeve in 2012 begonnen met enkele markten. Al snel was er vraag naar meer structuur en werd er besloten om de markt iedere maand te organiseren (iedere 3de zaterdag van de maand)

Tijdens deze markt kan de bezoeker genieten van alles wat Twente te bieden heeft. Denkt u bijvoorbeeld aan heerlijke ambachtelijk brood, lekkere verse groente, en verschillende soorten vlees. Ook mogen de zelfgemaakt snoepjes niet ontbreken. Eigenlijk te veel om op te noemen. U moet dit gewoon een keer meegemaakt hebben.
Tevens is er op de markt plek om even lekker op een terrasje te zitten en te genieten van de prachtige locatie. iedere maand wordt er gezorgd voor muzikanten.

Natuurlijk bent u ook in 2014 weer welkom op de streekmarkt in Oldenzaal. Zet daarom alvast de volgende data in uw agenda
Zaterdag 19 april
Zaterdag 17 mei
Zaterdag 21 juni
Zaterdag 19 juli
Zaterdag 16 augustus
Zaterdag 20 september

Alle markten zijn tussen 10 en 16 uur geopend.

Heeft u ook interesse om deel te nemen aan de streekmarkt in Oldenzaal? Laat het ons weten via info@fleeve.nl

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>