Nieuwsbericht

Tennis clinic Sjeng Schalken

Geplaatst door admin op januari 7, 2012 in Algemeen
Tennis clinic Sjeng Schalken

Op zaterdag 25 september 2010 organiseerde Fleeve in samenwerking met Intersport Megastore Hengelo en Sjeng Sports een tennis clinic met voormalig nummer 11 van de wereld Sjeng Schalken. Deze tennis clinic vond plaats op de banen van tennisvereniging Groot Driene te Hengelo.

Rond de 50 deelnemers, voornamelijk klanten van Intersport Megastore Hengelo en genodigden, werden om 12 uur uitgenodigd. Allereerst was er om 12.45 uur een toespraak van Sjeng Schalken waarna men vervolgens begon met de clinic.

Op 7 banen werden de deelnemers verschillende activiteiten voorgeschoten. Zo werd er op de ene baan de volley geoefend en op de andere baan probeerde men Sjeng Schalken te verslaan. Groepen werden ingedeeld in leeftijdscategorieën, variërend tussen de 10 en de 60 jaar. Voor de allerjongste tennisliefhebbers (tot 7 jaar) organiseerde Fleeve verschillende balbehendigheidsoefeningen in de oefenkooi. Zij kregen aan het einde van de dag uit handen van Sjeng Schalken een oorkonde uitgereikt.

Voor de aankleding van het tennispark regelde Fleeve een popcorn- en ijskar waar iedereen kosteloos een versnapering kon halen.

Iedere 20 minuten schoven de deelnemers door naar een andere baan, waar zij met een andere leraar ook andere oefeningen deden.

Rond 15 uur was de clinic voorbij en werd er nog een demonstratiewedstrijd gehouden tussen Sjeng Schalken en de deelnemende leraren.

Na deze demonstratie wedstrijd was er voldoende tijd om een handtekening te vragen, of met Sjeng Schalken op de foto te gaan. Een fantastische dag kwam langzaam aan het einde. Iedereen keek terug op een perfecte dag, qua organisatie, weer, maar zeker ook qua enthousiasme van de deelnemers.

Enkele reacties deelnemers:
Sanne: “Komt Sjeng volgend jaar weer naar Hengelo?”
Thomas: “Wat een leuke dag was dit.”
Willem: “Dikke pluim voor de organisatie van deze clinic.”
Manon: “Dit moeten tennisverenigingen eigenlijk veel vaker doen.”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>